Verkocht

Was is het stil zonder al de zwarte bolletjes. Wat hebben we genoten en genieten nog na van alle foto's en leuke momenten! Alle pups hebben een leuk plekje gevonden, en het gaat er goed met ze! Leuk om af en toe nog wat van jullie te horen en te zien!

Bijna 7 weken oud..

Deze week zijn we gewogen, ontwormt, gechipt en nagekeken door de dierenarts. Gelukkig zijn we allemaal gezond verklaard!

We zijn het liefst een hele dag buiten. En spelen en ravotten dan heerlijk samen!

(het past nog net in de weegdoek!)

Voor het eerst naar buiten

Deze week zijn we voor het eerst buiten geweest. We vonden het erg spannend, maar vinden het heerlijk om op ondekkingtocht te gaan! Mama Kim houd ons goed in de gaten, en let goed op of we niet weglopen.

Brokjes eten en samen spelen!

Vier weken oud. Wat gaat het snel! Donderdag hebben we voor het eerst brokjes gegeten, we vonden het heerlijk! We worden erg ondeugend, en gaan echt al samen spelen!

Wat worden wij al knap..

We zijn al weer drie weekjes oud. Wat gaat het hard. We rennen bijna door de werpkist, en gaan al echt spelen samen! Al onze ogen zijn open en kijken nu al heel wijs de wereld in!

Er zijn nog puppy's beschikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ook kunt u ons volgen via onze Facebook pagina : Bernersennen-Zeeland

Twee weken oud...

Wouw, wat groeien we hard. We zijn nu al 2 weken oud. Onze ogen gaan open en we doen al serieuze pogingen om te gaan lopen! Ook met zijn allen tegelijk drinken bij mama word steeds krapper! Mama Kim houd alles goed in de gaten, wat haar baasjes allemaal met ons doen!

5 Teefjes en 2 Reutjes

Vandaag alle pups op de foto gezet. Het zijn 5 Teefjes en 2 Reutjes (bruin en donkerblauw). Ze groeien goed, en kim is een zorgzame moeder. {

U kunt ons ook volgen via onze Facbook pagina Bernersennen-Zeeland!

Geboren

Dinsdag zijn de puppy's geboren. Kim is er erg lief voor en is een goede moeder! We zijn er trots op en hopen dat alles goed mag gaan!

Voorbereidingen

We zijn druk bezig met de voorbereidingen, alles staat klaar voor de bevalling. Kim test alvast even de kraamsuite!

de bak_1  de bak_2

Nog een week...

Het word al spannend. Nog een week en dan is kim uitgerekend. We kunnen de pups nu echt al voelen en zien bewegen!

Lees meer

Puppy's!

Eind april verwacht Kim een nestje pups.
Wij fokken volgens de regels van Raad van Beheer.

Lees meer